Sarışın afete göt deliğinden kökleyince hatun acıdan fenalaşıyor


Sarışın afet, göt deliğinden köklenirken inlemeleriyle odanın duvarlarını titreten bir ses çıkarıyordu. Hatunun yüzünde acıyla karışık bir zevk ifadesi vardı, ama bir yandan da fenalaşmış gibi görünüyordu. Adam ise hiç duraksamadan devam ediyor, onun acılarını zevke dönüştürüyordu.

Hatunun vücudu titriyordu, nefes almakta zorlanıyordu. Ama yine de daha fazlasını istiyordu. Adamın gücü ve hızı onu deliye döndürmüş, çıldırtmıştı. Her darbeyle, daha da derine iniyordu, hatunu zevkten çıldırtıyordu.

O an, hatunun aklından geçen her şeyi hissedebiliyordu. Acı, zevk, arzu, hepsi bir arada karışıyordu. Gözleri dönüyordu, nefesi kesiliyordu, ama yine de daha fazlasını istiyordu. Adamın ona yaşattığı duygular, onu başka bir boyuta taşıyordu.

Ve sonunda, hatunun vücudu titreyerek boşaldı. O an, hiçbir şey düşünemiyor, sadece zevkin doruklarında kayboluyordu. Adam da onunla birlikte boşaldı, ikisi de birbirlerine sarılarak o anın tadını çıkarıyorlardı.

Bu an, ikisinin de unutamayacakları bir an olacaktı. Acıyla zevkin bir arada olduğu, tutkulu ve çılgın bir birleşme. İkisi de bu anı ölene kadar unutamayacak, her zaman hatırlayacaklardı. Ve belki de bir gün, tekrar bir araya gelip aynı tutkuyu yaşayacaklardı.